Γεύσεις & Απολαύσεις

 

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ένα κλειστό εστιατόριο στον 1ο όροφο και ένα εξωτερικό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα σε ένα όμορφα διακοσμημένο με φυτά και δέντρα χώρο.

Το πρωινό είναι επιλογή από ένα πλούσιο μπουφέ με επιπλέον γευστικές επιλογές από το Ελληνικό και Κρητικό πρωινό, καθώς και επιλογές για free lactose & free gluten. Αν χρειαστεί να ξεκινήσετε τη μέρα σας νωρίτερα από τις 07:30 πμ, ενημερώστε την Υποδοχή από την προηγούμενη ημέρα, προκειμένου να ετοιμάσουμε ένα πρωινό ειδικά για σας.

Μετά τις 11.00, συνδυάζουμε τα πιο φρέσκα υλικά σε a la carte επιλογές , και σας καλούμε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το γεύμα σας διπλά στην πισίνα ή στο κλιματιζόμενο εστιατόριο μας με θέα την θάλασσα και τους ελαιώνες.

To δείπνο είναι επιλογή από ένα πλούσιο μπουφέ με διαφορετικό μενού κάθε μέρα, βασισμένο πάντα σε πιάτα της Ελληνικής και Κρητικής διατροφής με τοπικά προϊόντα εποχής, μυρωδικά από τον κήπο μας και ελαιόλαδο.

Συνοδεύεστε τα γεύματα σας με εκλεκτά κρασιά του τόπου μας που θα βρείτε στην συνεχώς ανανεωμένη λίστα μας.

Ενημερωθείτε από την υποδοχή για τις ειδικές βραδιές που οργανώνουμε, όπως :

  • Ελληνική βραδιά που συνοδεύεται με μουσική
  • Ψαριού και θαλασσινών,
  • BBQ
  • Και άλλες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να σας προσφέρουν ευχάριστες, απολαυστικές βραδιές

To Μπαρ

Ανάμεσα από τον καταγάλανο ουρανό, τα κρυστάλλινα νερά της πισίνας μας, τους καταπράσινους ελαιώνες και τους ανθισμένους κήπου μας, απολαύστε μοναδικά κοκτέιλ, φρέσκους χυμούς και γευστικά, φρέσκο-φτιαγμένα σνακ που προσφέρονται από το εξυπηρετικό προσωπικό μας.

Υπηρεσία δωματίου (room service) από τις 07.30 μέχρι τις 23.00.

Για την παραγγελία σας παρακαλώ καλέστε την υποδοχή ώστε να σας φέρει το σχετικό κατάλογο.

Δείτε τα δωμάτιά μας