Καλώς ήρθατε!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Το Eria Resort είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε, για να προσφέρει τις πιο άνετες και ευχάριστες διακοπές σε άτομα με ειδικές ανάγκες, τις οικογένειες και τους συνοδούς τους.

Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης είναι ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του ERIA RESORT.

Σπούδασε φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο του Μπάρι της Ιταλίας. Αφού πήρε το πτυχίο του ανέλαβε το φαρμακείο του πατέρα του, το οποίο και ανέδειξε σε μια σύγχρονη και ιδιαίτερα οργανωμένη επιχείρηση των Χανίων. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας και αποτέλεσε τον πρώτο φαρμακοποιό στην Κρήτη που ασχολήθηκε επαγγελματικά με την ομοιοπαθητική και τη φυτοθεραπεία.

Επιπλέον, δημιούργησε αλυσίδα καταστημάτων πώλησης ιατρικών, παραϊατρικών και ορθοπεδικών ειδών, τα Medical Shop. Η καθημερινή επαφή του με τα ΑμΕΑ και τις ανάγκες τους, τον οδήγησε στην έμπνευση και την δημιουργία του Eria Resort του μοναδικού ξενοδοχείου στην Ελλάδα που απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες παρέχοντάς τους ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ευκολιών όπως μεταξύ άλλων ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, λειτουργικό και με πολλές δραστηριότητες ξενοδοχείο, άνετα, προσαρμοσμένα δωμάτια και μπάνια, ειδικό εξοπλισμό, ειδικά οργανωμένες εκδρομές, φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Eria Resort αποτελεί μια πρότυπη μονάδα, υποδειγματική σε σύλληψη και λειτουργία, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πηγή έμπνευσης για την επιλογή αυτού του όμορφου ονόματος για το ξενοδοχείο αυτό είναι η μικρή Έρια, η κόρη του κου Αρχοντάκη.

Αναζητώντας ένα όνομα που θα μπορούσε να εκφράσει την άνεση, την ομορφιά και την ζεστασιά αυτού του χώρου, το χαμόγελο και η ζωντάνια της μικρής Έριας μας έδωσε την απάντηση.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του τον Ιούνιο του 2004. Από τότε έως και σήμερα λειτουργεί με επιτυχία και έχει κάνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών αναπήρων ταξιδιωτών που επισκεφτούν την Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ERIA RESORT είναι στην διάθεση σας.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε την άνεση και την πολυτέλεια που σας αξίζει στις διακοπές σας.

Χαρά μας είναι να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας μετατρέποντας τη διαμονή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάστε με νοσταλγία για πολύ καιρό.

Καλή διαμονή!

Ενημερωθείτε για τις τιμές και τις προσφορές μας